Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!
 
AcasaAcasa  CautareCautare  ConectareConectare  InregistrareInregistrare  

 

 Anulari si modificarea mersului de tren

In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 18 ... 32, 33, 34, 35, 36  Urmatorul
AutorMesaj
cristi CFR
Administrator
Administrator
cristi CFR

Numarul mesajelor : 3490
Varsta : 31
Localizare : Timişoara
Reputatie : 7827
Data de inscriere : 02/11/2008

Anulari si modificarea mersului de tren - Pagina 33 Empty
MesajSubiect: Re: Anulari si modificarea mersului de tren   Anulari si modificarea mersului de tren - Pagina 33 Icon_minitimeMar 17 Mar 2020, 15:34

14 martie 2020

Având în vedere deciziile Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență, începând de astăzi (14 martie 2020), se închid temporar, pe o perioadă determinată de 30 de zile, cu posibilitatea prelungirii, anumite puncte de trecere a frontierei cu circulație feroviară. Decizia afectează trenurile operate în comun de CFR Călători și MAV-Start care tranzitează frontiera de stat de la Valea lui Mihai. Astfel, circulația următoarelor trenuri se suspendă începând de mâine:

– 6811 Oradea – Debrecen

– 6823 Satu Mare – Debrecen

– 687 Satu Mare – Wien Hbf.

– 6812 Debrecen – Oradea

– 6822 Debrecen – Satu Mare

– 686 Wien Hbf – Satu Mare

Călătorii care au bilete cumpărate la trenurile menționate pot solicita restituirea integrală a contravalorii legitimațiilor de călătorie.

În cazul legitimațiilor de călătorie cumpărate pentru această perioadă la trenurile internaționale care trec prin alte stații de frontieră și se dorește renuntarea la călătorie, restituirea tarifelor legitimațiilor se efectuează conform reglementărilor internaționale în vigoare, aduse la cunoștința pasagerilor la momentul cumpărării. Mai multe detalii sunt disponibile pe www.cfrcalatori.ro la secțiunea Trafic Internațional / Informații de călătorie.

CFR Călători solicită pasagerilor săi respectarea atât a setului de reguli emis de Ministerul Sănătăţii în vederea combaterii răspândirii infecției cu Covid-19 pe teritoriul ţării noastre, pentru restrângerea efectelor, protecția, siguranța și securitatea lor, a celorlalți călători și personalului feroviar, cât și respectarea deciziilor luate de Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență și organele competente.

Despre CFR Călători:

Societatea de Transport Feroviar de Călători  CFR Călători S.A. este operatorul naţional feroviar de pasageri care efectuează  transportul public de călători pe calea ferată. CFR Călători contribuie la libera circulaţie a persoanelor în interiorul şi în afara ţării, în condiții ecologice și de siguranță. Politica pe care managementul companiei o promovează este de a furniza servicii de calitate de transport feroviar de pasageri, cu un angajament față de societate în sensul garantării accesibilității pentru toate categoriile de cetăţeni.

15 martie 2020

Ca urmare a deciziilor Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență  coroborate și cu deciziile administrațiilor feroviare din țările vecine, în vederea combaterii răspândirii infecției cu Covid-19, CFR Călători va lua măsuri care vor viza suspendarea temporară a circulației unor trenuri în trafic intern și internațional cu respectarea posibilității de mobilitate a persoanelor.

CFR Călători va suspenda temporar, în perioada 16-20 martie 2020, cu posibilitatea de prelungire, unele trenuri care aveau drept scop transportul elevilor de la domiciliu la centrele școlare, pe durata suspendării cursurilor de către Ministerul Educației și Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență. Mai jos gasiți lista cu aceste trenuri.

CFR Călători monitorizează atent gradul de ocupare a trenurilor în condițiile în care mai multe companii/societăți au anunțat program redus sau munca de la domiciliu pentru angajații lor. În aceste condiții este posibilă suspendarea unor trenuri de navetă. Orice modificare în graficul de circulație al trenurilor va fi anunțată public.

În toate situațiile, măsurile de suspendare temporară a unor trenuri vor fi luate astfel încât se se asigure în continuare mobilitatea pasagerilor și să se adapteze cât mai bine cerințelor de trafic pe intervalele orare cele mai solicitate ale unei zile. Măsurile luate în această perioadă de către companie au ca scop  restrângerea răspândirii infecției cu Covid-19, protecția, siguranța și securitatea călătorilor și a personalului propriu.

De asemenea, întrucât Ucraina sistează începând cu data de 17.03.2020, circulația trenurilor internaționale de călători pe teritoriul său, CFR Călători limitează circulația trenurilor internaționale 380/381 București Nord – Suceava – Vadu Siretului și retur, până la/de la Suceava și suspendă circulația trenurilor 1384/1385 Suceava – Vadu Siretului și retur.

În funcție de evoluția situației, în concordanță cu măsurile luate și de celelalte administrații feroviare din țările vecine, graficul de circulație poate include suspendarea și altor trenuri internaționale.

Recomandăm pasagerilor ca înainte de efectuarea călătoriei să se informeze despre posibilele modificări survenite în circulaţia trenurilor la personalul nostru din staţii sau:

   0219521 – INFO CFR (trafic intern).
   numerele de telefon de la gările CFR sunt publicate pe www.cfrcalatori.ro la secțiunea INFORMAȚII TELEFONICE – https://www.cfrcalatori.ro/informatii-telefonice/
   021.319.0358 – Biroul Relaţii cu Publicul din Gara de Nord București;
   în aplicația TRENUL MEU (http://www.cfr.ro/index.php/cauta-tren sau pe https://bilete.cfrcalatori.ro/ro-RO/Trains), introduceţi numărul exact al trenului în căsuţa indicată şi click pe Informații tren. Obtineţi informaţii în timp real despre opriri, întârzieri, minutele de staţionare în următoarea gară şi timpul estimat de sosire.
   pe site-ul companiei www.cfr.ro sunt funcționale și actualizate permanent camerele web http://cfr.ro/index.php/component/content/article/2-uncategorised/4023-camere-web-2 din gările București Nord, Timișoara, Craiova, Brașov, Iași și Constanța care indică ora de sosire/de plecare a trenurilor.

RESTITUIRE contravaloare bilete, renunțare la călătorie

Pasagerii care au bilete/abonamente la trenurile cu circulație suspendată în trafic intern vor primi, la cerere, contravaloarea biletelor/călătoriilor achiziţionate şi neutilizate (fie pentru întreaga rută, fie pentru distanța neefectuată din ruta respectivă), conform Regulamentului de transport pe calea ferată în vigoare. Detalii pe www.cfrcalatori.ro, la secţiunea Trafic intern/Renunțarea la călătorie.

În cazul legitimațiilor de călătorie cumpărate pentru această perioadă la trenurile internaționale aflate în circulație și se dorește renuntarea la călătorie, restituirea tarifelor legitimațiilor se efectuează conform reglementărilor internaționale în vigoare, aduse la cunoștința pasagerilor la momentul cumpărării. Mai multe detalii sunt disponibile pe www.cfrcalatori.ro la secțiunea Trafic Internațional / Informații de călătorie.

CFR Călători solicită pasagerilor săi respectarea atât a setului de reguli de igienă și comportament emis de Ministerul Sănătăţii în vederea restrângerii răspândirii infecției cu Covid-19 și a efectelor acesteia pe teritoriul ţării noastre, cât și respectarea deciziilor luate de către Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență și organele competente.

De asemenea, pentru evitarea supra-aglomerării la anumite trenuri din această perioadă, restrângerea efectelor, protecția, siguranța și securitatea călătorilor/ partenerilor de călătorie și a personalului propriu, rugăm toți călătorii:

   să își planifice din timp călătoria;
   să îşi procure cu anticipație legitimaţiile de călătorie, de preferat online;
   să respecte Setul de reguli emis de Ministerul Sănătăţii și deciziile organelor abilitate;
   să mențină distanța de cel puțin 1 metru față de celelalte persoane din punctele de vânzare bilete;
   să efectueze plata cu cardul acolo unde este posibil în punctele de vânzare bilete.

Vă reamintim Setul de 10 reguli pentru a preveni răspândirea infecţiei cu Covid-19 emis de Ministerul Sănătăţii:

   Spălați-vă mâinile de multe ori;
   Evitați contactul cu persoane care sunt suspecte de infecții respiratorii acute;
   Nu vă atingeți ochii, nasul şi gura cu mâinile;
   Acoperiți-vă gura și nasul dacă strănutați sau tușiți;
   Nu luați medicamente antivirale şi nici antibiotice decât în cazul în care vă prescrie medicul;
   Curățați toate suprafețele cu dezinfectanți pe bază de clor sau alcool;
   Utilizați masca de protecție doar în cazul in care suspectați că sunteți bolnav sau în cazul în care acordați asistență persoanelor bolnave;
   Produsele ”MADE in CHINA” sau pachetele primite din China nu sunt periculoase;
   Sunați la 112 dacă aveți febră, tușiți sau v-ați întors din China sau zonele în carantina din Europa de cel puțin 14 zile;
   Animalele de companie nu transmit coronavirus.

Despre CFR Călători:

Societatea de Transport Feroviar de Călători  CFR Călători S.A. este operatorul naţional feroviar de pasageri care efectuează  transportul public de călători pe calea ferată. CFR Călători contribuie la libera circulaţie a persoanelor în interiorul şi în afara ţării, în condiții ecologice și de siguranță. Politica pe care managementul companiei o promovează este de a furniza servicii de calitate de transport feroviar de pasageri, cu un angajament față de societate în sensul garantării accesibilității pentru toate categoriile de cetăţeni.

ANEXĂ trenuri navetă elevi –  suspendate
nr. tren relația
9384 Craiova-Caracal
9389 Craiova-Caracal
9403 Caracal-Piatra Olt
2207 Arad-Curtici
2210 Curtici-Arad
2232 Timișoara N – Remetea Mică
2233 Remetea Mică – Timișoara N
2606 Arad -Timişoara N
2703 Subcetate – Simeria
2724 Simeria-Subcetate
9612 Buziaş – Timişoara Nord
9665 Timişoara N.-Stamora
9666 Stamora -Timişoara N.
4109 Bistrița Nord-Dej Calatori
4134 Sighetu Marmației-Cluj Napoca
4143 Deda-Bistrita Nord
4142 Bistrița Nord-Deda
3642 Bratca-Huedin
3643 Huedin-Piatra Craiului
4061 Marghita-Jibou
4062 Jibou-Marghita
4065 Săcuieni Bihor-Jibou
4066 Jibou-Sacuieni Bihor
4073 Sărmășag-Jibou
4074 Jibou-Sarmasag
4305 Dej Călători-Cluj Napoca
4321 Satu Mare-Apa HM
4322 Apa HM-Satu Mare
4361 Sărmășag-Jibou
4407 Satu Mare-Halmeu
4408 Halmeu-Satu Mare
4483 Ilva Mică-Beclean pe Somes
4484 Dej Călători-Ilva Mica
4702 Beclean pe Someș-Ilva Mica
4703 Ilva Mică-Cluj Napoca
2420 Miercurea Sibiu-Sibiu
2423 Sibiu-Miercurea Sibiu
2482 Podu Olt-Lotru
2595 Sibiu-Copsa Mica
2594 Copsa Mica Sibiu
4583 Brasov-Sfantu Ghe.
4584 Sfantu Ghe.-Brasov
6504 Iasi-Ungheni
6503 Ungheni -Iasi

16 martie 2020

În vederea combaterii răspândirii infecției cu Covid-19, coroborat și cu deciziile administrațiilor feroviare din țările vecine, CFR Călători suspendă temporar circulația unor trenuri în trafic internațional.

Începând cu data de 17.03.2020, de comun acord cu administrația feroviară din Bulgaria, CFR Călători suspendă circulația trenurilor internaționale în relația cu Bulgaria, astfel:

   1095/1094 București Nord – Videle – Giurgiu Nord – Ruse și retur.
   trenurile 1090/1091 vor circula numai pe relația Craiova – Golenți și retur.

În ceea ce priveșeste traficul feroviar de călători dintre România și Ungaria, începând de mâine, 17.03.2020 se suspendă trenurile care asigură micul trafic de frontieră cu acces prin Episcopia Bihor:

   364 Oradea – Puspokladany
   365 Puspokladany – Oradea
   368 Salonta – Puspokladany
   369 Puspokladany – Salonta

Între România și Republica Moldova,  prin  decizia comună cu Calea Ferată din Moldova se suspendă temporar ciculația următoarelor trenuri prin punctul de frontieră Ungheni:

   401 Chișinău – Iași – București
   402 București – Iași – Chișinău
   1061/1062/1063/1064 Iași – Ungheni și retur

Ultimele trenuri care vor circula sunt:

   402 București Nord (plecare astăzi, 16.03.2020, ora 19.12) –  Iași – Ungheni – Chișinău.
   1061 Ungheni ( plecare mâine, 17.03.2020, ora 7.16) – Iași

RESTITUIRE contravaloare bilete, renunțare la călătorie

Călătorii care au bilete cumpărate la trenurile menționate pot solicita restituirea integrală a contravalorii legitimațiilor de călătorie.


17 martie 2020

În vederea combaterii răspândirii infecției cu Covid-19, și ca urmare a deciziei Ungariei de a-și închide granițele pentru cetățenii de altă naționalitate decât cea maghiară, CFR Călători suspendă temporar circulația trenurilor în trafic internațional care fac legătura între România și Ungaria.

Prin frontiera de stat Curtici, circulă zilnic un număr de 10 trenuri (dus-întors). CFR Călători suspendă temporar circulația următoarelor trenuri:

   72/ 73 București Nord – Budapesta și retur. În trafic inten, trenul circulă pe relația București Nord – Timișoara Nord și retur. Trenul 72 își va modifica ora de plecare din stația București Nord.
   74/ 75 Brașov – Budapesta și retur. Trenul circulă până la Arad și retur
   78/ 79 Timișoara Nord – Budapesta și retur, se suspendă pe toata distanța
   346 București Nord – Budapesta – Viena, se suspendă pe toata distanța
   347 Viena- Budapesta – București Nord circulă numai pe distanța Arad – București
   472 București Nord – Budapesta, circulă numai până la Arad
   473 Budapesta – București, se suspendă pe toata distanța

RESTITUIRE contravaloare bilete

Călătorii care au bilete cumpărate la trenurile menționate pot solicita restituirea integrală a contravalorii legitimațiilor de călătorie.

_________________
http://tren.transira.ro/Arhiva Trainspo https://www.youtube.com/user/cristiCFR


Ultima editare efectuata de catre cristi CFR in Joi 19 Mar 2020, 13:34, editata de 3 ori
Sus In jos
http://tren.transira.ro/
ciprian71Numarul mesajelor : 1553
Varsta : 48
Localizare : BUCURESTI
Reputatie : 2921
Data de inscriere : 19/07/2016

Anulari si modificarea mersului de tren - Pagina 33 Empty
MesajSubiect: Anulari si modificarea mersului de tren   Anulari si modificarea mersului de tren - Pagina 33 Icon_minitimeMar 17 Mar 2020, 19:43

Unde am ajuns!!!! Sa vedem cum se anuleaza toate trenurile.
Sus In jos
Kapпaтй
Administrator
Administrator
Kapпaтй

Numarul mesajelor : 15241
Localizare : Бухарест
Reputatie : 19647
Data de inscriere : 06/12/2009

Anulari si modificarea mersului de tren - Pagina 33 Empty
MesajSubiect: Re: Anulari si modificarea mersului de tren   Anulari si modificarea mersului de tren - Pagina 33 Icon_minitimeMar 17 Mar 2020, 22:07

Ar fi cazul sa anuleze si din Regio ca sunt goale, efectiv circula cu 0 calatori, gen Fundulea, Buftea, Mogosoaia si alte rahatele de genul asta.

_________________
595423Anulari si modificarea mersului de tren - Pagina 33 Bdeem_8496_aAnulari si modificarea mersului de tren - Pagina 33 Bdeem_8496_aAnulari si modificarea mersului de tren - Pagina 33 Bdeem_8496_a
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator


Numarul mesajelor : 16274
Varsta : 31
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 19517
Data de inscriere : 17/08/2011

Anulari si modificarea mersului de tren - Pagina 33 Empty
MesajSubiect: Re: Anulari si modificarea mersului de tren   Anulari si modificarea mersului de tren - Pagina 33 Icon_minitimeMar 17 Mar 2020, 22:21

E posibil să urmeze anulări, dar nu la nivelul trenurilor R, câtă vreme nu toţi pot munci de acasă. Ce era de anulat s-a anulat deja, adică trenurile folosite preponderent de elevi.
Totuşi, se încearcă pe cât posibil limitarea călătoriilor lungi, dovadă şi că din Dacia şi Ister s-a făcut un singur tren, iar 72/73 a rămas scurtat la Timişoara şi nu la Arad.

Franţa, care a luat nişte măsuri mult mai stricte decât noi, a anulat 50% din trenurile IC şi TGV şi 2/3 din trenurile regionale.

Am auzit tot felul de scenarii alarmiste, unele disperate de-a dreptul, dar nu vreau să dau din casă, să sperăm că nu se aprobă. Şi prin ,,aprobă" înţeleg că nu se dă ordonanţă militară, pentru că toate drepturile şi libertăţile pot fi suspendate pe perioada stării de urgenţă. E posibil să se facă la fel ca în Italia, Spania sau Franţa, adică mai ieşi din casă doar cu hârtie scrisă, caz în care pot să anuleze liniştiţi şi toate trenurile.

_________________
:TTT:
Sus In jos
http://www.transport-in-comun.ro/trenuri
Kapпaтй
Administrator
Administrator
Kapпaтй

Numarul mesajelor : 15241
Localizare : Бухарест
Reputatie : 19647
Data de inscriere : 06/12/2009

Anulari si modificarea mersului de tren - Pagina 33 Empty
MesajSubiect: Re: Anulari si modificarea mersului de tren   Anulari si modificarea mersului de tren - Pagina 33 Icon_minitimeMar 17 Mar 2020, 22:32

La noi se aude altceva, se anuleaza din Regio si IR de scurt parcurs gen Bucuresti-Ploiesti si raman IR de lung parcurs, IR de lung parcurs ar fi ultimile anulate.

_________________
595423Anulari si modificarea mersului de tren - Pagina 33 Bdeem_8496_aAnulari si modificarea mersului de tren - Pagina 33 Bdeem_8496_aAnulari si modificarea mersului de tren - Pagina 33 Bdeem_8496_a
Sus In jos
marius_catalin84
V.I.P Member
V.I.P Member
marius_catalin84

Numarul mesajelor : 549
Varsta : 36
Localizare : Ramnicu Sarat
Reputatie : 4466
Data de inscriere : 23/08/2009

Anulari si modificarea mersului de tren - Pagina 33 Empty
MesajSubiect: Re: Anulari si modificarea mersului de tren   Anulari si modificarea mersului de tren - Pagina 33 Icon_minitimeMier 18 Mar 2020, 18:04

Carui tren ii sunt atasate vagoanele de la\pentru IR 346\347 "Dacia Expres"avind in vedere ca primul este anulat pe toata distanta,iar celalalt circula doar intre Arad-Bucuresti Nord?
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator


Numarul mesajelor : 16274
Varsta : 31
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 19517
Data de inscriere : 17/08/2011

Anulari si modificarea mersului de tren - Pagina 33 Empty
MesajSubiect: Re: Anulari si modificarea mersului de tren   Anulari si modificarea mersului de tren - Pagina 33 Icon_minitimeMier 18 Mar 2020, 19:22

Pe relaţia Bucureşti - Arad circulă IR 472, iar ,,perechea" sa este 347.

_________________
:TTT:
Sus In jos
http://www.transport-in-comun.ro/trenuri
cristi CFR
Administrator
Administrator
cristi CFR

Numarul mesajelor : 3490
Varsta : 31
Localizare : Timişoara
Reputatie : 7827
Data de inscriere : 02/11/2008

Anulari si modificarea mersului de tren - Pagina 33 Empty
MesajSubiect: Re: Anulari si modificarea mersului de tren   Anulari si modificarea mersului de tren - Pagina 33 Icon_minitimeJoi 19 Mar 2020, 13:35

18 martie 2020

În vederea combaterii răspândirii infecției cu Covid-19, și ca urmare a deciziei Ungariei de a-și închide granițele pentru cetățenii de altă naționalitate decât cea maghiară, CFR Călători suspendă temporar circulația următoarelor trenuri internaționale care fac legătura între România și Ungaria, prin frontiera de stat Episcopia Bihor:

406/407 Budapesta – Brașov și retur
143/144 Viena – Cluj Napoca și retur
367/366 Budapesta – Brașov și retur. Trenul va circula doar în trafic intern, pe relația Cluj –Napoca – Brașov și retur

De asemenea, pentru combaterea răspândirii infecției cu Covid-19, coroborat cu adaptarea capacității de transport la traficul de călători rezultat în urma deciziei companiilor/societăților de a promova munca de la domiciliu pentru angajații lor, CFR Călători a luat măsuri de suspendare temporară a unor trenuri în trafic intern pentru perioada 19 martie – 16 aprilie 2020, cu posibilitatea de prelungire, fără a afecta însă posibilitatea de mobilitate a pasagerilor. Mai jos găsiţi lista cu trenurile suspendate temporar.

Facem mențiunea că la momentul prezent, CFR Călători nu are secții închise la operare. A fost redus numai numărul de trenuri pe anumite rute, fără afectarea nevoilor de deplasare.

În funcție de evoluția situației, măsurile de suspendare temporară a unor trenuri vor fi luate astfel încât se se asigure în continuare mobilitatea pasagerilor și să se adapteze cât mai bine cerințelor de trafic pe intervalele orare cele mai solicitate ale unei zile. Orice modificare în graficul de circulație al trenurilor va fi anunțată public. Precizăm că măsurile luate în această perioadă de companie au ca scop restrângerea răspândirii infecției cu Covid-19, protecția, siguranța și securitatea călătorilor și a personalului propriu.

Recomandăm pasagerilor ca înainte de efectuarea călătoriei să se informeze despre posibilele modificări survenite în circulaţia trenurilor la personalul nostru din staţii sau:

0219521 – INFO CFR (trafic intern).
numerele de telefon de la gările CFR sunt publicate pe www.cfrcalatori.ro la secțiunea INFORMAȚII TELEFONICE – https://www.cfrcalatori.ro/informatii-telefonice/
021.319.0358 – Biroul Relaţii cu Publicul din Gara de Nord București;
în aplicația TRENUL MEU (http://www.cfr.ro/index.php/cauta-tren sau pe https://bilete.cfrcalatori.ro/ro-RO/Trains), introduceţi numărul exact al trenului în căsuţa indicată şi click pe Informații tren. Obtineţi informaţii în timp real despre opriri, întârzieri, minutele de staţionare în următoarea gară şi timpul estimat de sosire.
pe site-ul companiei www.cfr.ro sunt funcționale și actualizate permanent camerele web http://cfr.ro/index.php/component/content/article/2-uncategorised/4023-camere-web-2 din gările București Nord, Timișoara, Craiova, Brașov, Iași și Constanța care indică ora de sosire/de plecare a trenurilor.
pe site-ul pe www.cfrcalatori.ro, la secțiunea Trafic internațional / Mers tren internațional.

RESTITUIRE contravaloare bilete

Călătorii care au bilete cumpărate la trenurile internaționale suspendate pot solicita restituirea integrală a contravalorii legitimațiilor de călătorie.

Pasagerii care au bilete/abonamente la trenurile cu circulație suspendată în trafic intern vor primi, la cerere, contravaloarea biletelor/călătoriilor achiziţionate şi neutilizate (fie pentru întreaga rută, fie pentru distanța neefectuată din ruta respectivă), conform Regulamentului de transport pe calea ferată în vigoare. Detalii pe www.cfrcalatori.ro, la secţiunea Trafic intern/Renunțarea la călătorie.

CFR Călători solicită pasagerilor săi respectarea atât a setului de reguli de igienă și comportament emis de Ministerul Sănătăţii în vederea restrângerii răspândirii infecției cu Covid-19 și a efectelor acesteia pe teritoriul ţării noastre, cât și respectarea deciziilor luate de către Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență și organele competente.

Pentru restrângerea efectelor, protecția, siguranța și securitatea călătorilor/ partenerilor de călătorie și a personalului propriu, rugăm toți călătorii:

să își planifice din timp călătoria;
să îşi procure cu anticipație legitimaţiile de călătorie, de preferat online;
să respecte Setul de reguli emis de Ministerul Sănătăţii și deciziile organelor abilitate;
să mențină distanța de cel puțin 1 metru față de celelalte persoane din punctele de vânzare bilete;
să efectueze plata cu cardul acolo unde este posibil în punctele de vânzare bilete.

Vă reamintim Setul de 10 reguli pentru a preveni răspândirea infecţiei cu Covid-19 emis de Ministerul Sănătăţii:

Spălați-vă mâinile de multe ori;
Evitați contactul cu persoane care sunt suspecte de infecții respiratorii acute;
Nu vă atingeți ochii, nasul şi gura cu mâinile;
Acoperiți-vă gura și nasul dacă strănutați sau tușiți;
Nu luați medicamente antivirale şi nici antibiotice decât în cazul în care vă prescrie medicul;
Curățați toate suprafețele cu dezinfectanți pe bază de clor sau alcool;
Utilizați masca de protecție doar în cazul in care suspectați că sunteți bolnav sau în cazul în care acordați asistență persoanelor bolnave;
Produsele ”MADE in CHINA” sau pachetele primite din China nu sunt periculoase;
Sunați la 112 dacă aveți febră, tușiți sau v-ați întors din China sau zonele în carantina din Europa de cel puțin 14 zile;
Animalele de companie nu transmit coronavirus

Listă trenuri suspendate în perioada 19 martie – 16 aprilie 2020

Nr. Tren / Relaţia
8081 Bucureşti Nord – Fundulea
8080 Fundulea – Bucureşti Nord
8085 Bucureşti Nord- Fundulea
8084 Fundulea -Bucureşti Nord
5021 Bucureşti Nord -Ploieşti Sud
5026 Ploieşti Sud -Bucureşti Nord
9105 Bucureşti Nord -Târgovişte
9110 Târgovişte -Bucureşti Nord
9101 Bucureşti Nord -Târgovişte
9106 Târgovişte -Bucureşti Nord
2437 Râmnicu Vâlcea – Lotru
2438 Lotru – Râmnicu Valcea
9363 Roşiori Nord – Alexandria
9404 Piatra Olt – Caracal
9366 Alexandria – Roşiori Nord
2870 Târgu Jiu – Rovinari
2871 Rovinari – Târgu Jiu
2381 Simeria – Săvârşin
2386 Săvârşin – Simeria
3745 Arad Santana
3746 Santana – Arad
4318 Apa HM.- Satu Mare
5601 Iaşi -Suceava Nord

5604 Suceava Nord – Iaşi
6404 Iaşi – Bârlad
6405 Bârlad – Iaşi
5402 Bacău – Mărăşeşti
5403 Mărăşeşti – Bacău
5414 Bacău – Adjud
5413 Adjud – Bacău
5627 Suceava – Putna
5620 Putna – Suceava
5622 Putna – Suceava
5735 Suceava – Cacica
5734 Cacica – Suceava
5738 Cacica – Suceava
5739 Suceava – Cacica
5703 Suceava – Ilva Mică
5702 Ilva Mică -Suceava
5444 Paşcani -Bacău
5443 Bacău – Paşcani
5473 Bacău – Bicaz
5474 Bicaz – Bacău
5467 Bacău – Piatra Neamţ
5464 Piatra Neamţ -Bacău
6451 Ciurea – Iaşi
6452 Iaşi – Ciurea
6453 Ciurea – Iaşi
6454 Iaşi – Ciurea
6455 Ciurea – Iaşi
6456 Iaşi – Ciurea
6457 Ciurea – Iaşi
6458 Iaşi – Ciurea
6459 Ciurea – Iaşi
6460 Iaşi – Ciurea
6461 Ciurea – Iaşi
6462 Iaşi – Ciurea
6463 Ciurea – Iaşi
6464 Iaşi – Ciurea
6465 Ciurea – Iaşi
6466 Iaşi – Ciurea
8592 Călăraşi Sud – Ciulniţa
8591 Ciulniţa – Călăraşi Sud
8594 Călăraşi Sud – Ciulniţa
8593 Ciulniţa – Călăraşi Sud
8385 Constanţa – Mangalia
8387 Constanţa – Mangalia
8391 Constanţa – Mangalia
8390 Mangalia – Constanţa
8394 Mangalia – Constanţa
8384 Mangalia – Constanţa
8153 Urziceni – Slobozia Veche
8154 Slobozia Veche – Urziceni
8585 Slobozia Veche – Ciulniţa
8586 Ciulniţa – Slobozia Veche
1505 Bucureşti Nord – Buftea
1506 Buftea – Bucureşti Nord
12539* Coşlariu – Cluj Napoca
*grupa de vagoane de la trenul Dacia

_________________
http://tren.transira.ro/Arhiva Trainspo https://www.youtube.com/user/cristiCFR
Sus In jos
http://tren.transira.ro/
cristi CFR
Administrator
Administrator
cristi CFR

Numarul mesajelor : 3490
Varsta : 31
Localizare : Timişoara
Reputatie : 7827
Data de inscriere : 02/11/2008

Anulari si modificarea mersului de tren - Pagina 33 Empty
MesajSubiect: Re: Anulari si modificarea mersului de tren   Anulari si modificarea mersului de tren - Pagina 33 Icon_minitimeJoi 19 Mar 2020, 20:06

19 martie 2020

Pentru combaterea răspândirii infecției cu Covid-19, coroborat cu adaptarea capacității de transport la traficul de călători rezultat în urma deciziei companiilor/societăților de a promova munca de la domiciliu pentru angajații lor, CFR Călători a luat măsuri de suspendare temporară a unor trenuri în trafic intern pentru perioada 20 martie – 16 aprilie 2020, cu posibilitatea de prelungire, fără a afecta însă posibilitatea de mobilitate a pasagerilor. Mai jos găsiți lista cu trenurile suspendate temporar.

Facem mențiunea că la momentul prezent, CFR Călători nu are secții închise la operare. A fost redus numai numărul de trenuri pe anumite rute, fără afectarea nevoilor de deplasare.

https://www.cfrcalatori.ro/comunicate/masuri-circulatie-trenuri-in-trafic-intern-in-vederea-combaterii-raspandirii-infectiei-cu-covid-19/

_________________
http://tren.transira.ro/Arhiva Trainspo https://www.youtube.com/user/cristiCFR
Sus In jos
http://tren.transira.ro/
cfr500Numarul mesajelor : 2233
Varsta : 28
Reputatie : 5307
Data de inscriere : 18/11/2011

Anulari si modificarea mersului de tren - Pagina 33 Empty
MesajSubiect: Re: Anulari si modificarea mersului de tren   Anulari si modificarea mersului de tren - Pagina 33 Icon_minitimeJoi 19 Mar 2020, 21:41

Trenurile Iasi-Ciurea pot fi anulate definitiv. De cateva zile la Ciurea s-au apucat sa reamenajeze peroanele si sa demonteze liniile 6 si 7.
Sus In jos
Kapпaтй
Administrator
Administrator
Kapпaтй

Numarul mesajelor : 15241
Localizare : Бухарест
Reputatie : 19647
Data de inscriere : 06/12/2009

Anulari si modificarea mersului de tren - Pagina 33 Empty
MesajSubiect: Re: Anulari si modificarea mersului de tren   Anulari si modificarea mersului de tren - Pagina 33 Icon_minitimeDum 22 Mar 2020, 13:46

Chiar e cazul sa scapam de Buftea, Fundulea, Mogosoaia, Ciurea si alte rahaturi de genul asta care oricum circula goale si ocupa material rulant degeaba si personal la fel, acum cu noile reguli sa stea lumea in casa toate trenurile/tramvaiele ce circula 10-20 km trebuiesc anulate definitiv ca aduc doar paguba, ca a fost unu nebun si a avut nu stiu ce vise umede chipurile sa ne luam dupa Germania sa avem si noi trenulete S-bahn, sunt doar niste vise umede si urate, noi ca Germania nu o sa fim nici peste 20 de ani.
Asa ca sa lase prostiile si mai bine sa puna punct la toate aberatiile.
Bine si alte trenulete merg anulate, gen Bucuresti-Ploiesti, Cluj-Huedin, si multe multe altele, in primul rand Regio de scurt parcurs trebuie anulat.
Trenurile de lung parcurs trebuie sa ramana in circulatie pana la ultimul supravietuitor care va stinge lumina pe planeta.

_________________
595423Anulari si modificarea mersului de tren - Pagina 33 Bdeem_8496_aAnulari si modificarea mersului de tren - Pagina 33 Bdeem_8496_aAnulari si modificarea mersului de tren - Pagina 33 Bdeem_8496_a
Sus In jos
LunaNumarul mesajelor : 3071
Reputatie : 6400
Data de inscriere : 18/03/2011

Anulari si modificarea mersului de tren - Pagina 33 Empty
MesajSubiect: Re: Anulari si modificarea mersului de tren   Anulari si modificarea mersului de tren - Pagina 33 Icon_minitimeDum 22 Mar 2020, 15:15

Stai linistit de maine nu mai e voie sa iesi din casa fara motiv bine intemeiat dupa ora 22, deci asta inseamna automat si anularea tuturor trenurilor de noapte. Mai un pas si vor fi toate anulate ca in Cehia si intreg personalul de la cfrcalatori somer. Fain, nu?

Aaa si ca sa facem si haz de necaz un pic: gata, brusc si ferm s-a rezolvat si problema elevilor si studentilor: toate scolile inchise. La fel si problema lipsei de autostrazi, strazi largi, pasaje, centuri ale oraselor: ordonanta militara sa stea lumea in case si nu mai e nevoie de infrastructura de transport aproape deloc, brusc am ajuns sa avem chiar prea multa. In cateva luni uitam ca au existat si trenuri de calatori si studenti, si cum era candva cand ieseam din case. Scadem si poluarea cum nu s-ar fi putut mai mult altfel.

Apropo, vagoanele spital daca erau inca bune nu puteau ajuta la situatia asta?
Sus In jos
dan tm
V.I.P Member
V.I.P Member


Numarul mesajelor : 6661
Reputatie : 8867
Data de inscriere : 16/07/2014

Anulari si modificarea mersului de tren - Pagina 33 Empty
MesajSubiect: Re: Anulari si modificarea mersului de tren   Anulari si modificarea mersului de tren - Pagina 33 Icon_minitimeDum 22 Mar 2020, 16:43

E destul de logic ca garniturile sanitare nu puteau fi folosite in aceasta situatie.
Sus In jos
Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

Numarul mesajelor : 12488
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 16339
Data de inscriere : 05/10/2010

Anulari si modificarea mersului de tren - Pagina 33 Empty
MesajSubiect: Re: Anulari si modificarea mersului de tren   Anulari si modificarea mersului de tren - Pagina 33 Icon_minitimeDum 22 Mar 2020, 18:41

Karpaty CFR Calatori a anulat trenuri la greu dar Regiotrans nu stiu cate au anulat joi cand am mers la Caransebes erau destule trenuri Regiotrans si destui calatori
Sus In jos
dan tm
V.I.P Member
V.I.P Member


Numarul mesajelor : 6661
Reputatie : 8867
Data de inscriere : 16/07/2014

Anulari si modificarea mersului de tren - Pagina 33 Empty
MesajSubiect: Re: Anulari si modificarea mersului de tren   Anulari si modificarea mersului de tren - Pagina 33 Icon_minitimeDum 22 Mar 2020, 20:50

https://adevarul.ro/news/societate/cfr-calatori-anunta-suspendarea-mai-multor-trenuri-noapte-17-aprilie-1_5e77b0d25163ec42711c3347/index.html

https://www.cfrcalatori.ro/comunicate/masuri-pentru-asigurarea-protectiei-calatorilor-pe-perioada-starii-de-urgenta/
Sus In jos
Continut sponsorizat
Anulari si modificarea mersului de tren - Pagina 33 Empty
MesajSubiect: Re: Anulari si modificarea mersului de tren   Anulari si modificarea mersului de tren - Pagina 33 Icon_minitime

Sus In jos
 
Anulari si modificarea mersului de tren
Sus 
Pagina 33 din 36Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 18 ... 32, 33, 34, 35, 36  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: TRENURILE DIN ROMANIA :: MERSUL SI COMPUNEREA TRENURILOR-
Mergi direct la: